Kolekcija Selekta
Fleke znaju biti tvrdokorne, ali mi imamo rešenje za to
Autor: Limes Marketing Sistem
08.03.2024. 00:00
Dostupni jezici: srpski

Deca vole čokoladu, a šta ako se uprljaju?

Obzirom da je čokolada jedna od najdražih slatkiša kako odraslih tako i dece, samim tim nam i donosi u sastavnom delu života ono od čega najviše bežimo, a to su fleke.

Deca vole da se igraju sa hranom, pa im se skreće pažnja da to ne rade. Slobodno ih možete pustiti. Igrom deca rezvijaju motoriku, čulo vida, sluha, mirisa i kreativnosti. Kroz igru najviše uče, kako im igra predstavlja glavnu ulogu u razvijanju samim tim im i pomaže u sprečavanju izbirljivosti kod hrane.

Uglavnom kada dete isfleka svoju najdražu garderobu čokoladom ili bilo kojom hranom težimo ka tome da što pre uklonimo fleku. Dok uživaju u svojim najdražim slatkišima, deca umeju da budu pomalo nestašna i nenamerno uprljaju svoje prstiće samim tim i graderobu.

Kako najbrže i na najlakši način ukloniti fleke sa tkanine?

Fleke znaju biti tvrdokorne, ali mi imamo rešenje za to obzirom da je jako bitno da naša i dečja garderoda deluje uredno i sveže. 

Koncentratom za fleke, koji je pre svega na prirodnoj bazi, možete brzo i lako otkloniti fleke. Koncipiran je da deo reaguje sa zaprljanim nanosom, a drugi deo neguje vlakno, daje mu punoću i čuva boju.