Kolekcija Rosa
Sjajna i negovana kosa
Autor: Limes Marketing Sistem
23.02.2024. 00:00
Dostupni jezici: srpski

U svetu ubrzanog načina života, naša kosa često trpi teret konstantnog stresa, izloženost toploti i zagađenom vazduhu. Zato se dešava da pramenovi postanu suvi, beživotni i spucali. Ukoliko želite to da izbegnete, trebalo bi da redovno koristite maske za kosu koje će je negovati, očuvati njen sjaj, vitalnost i dugotrajnu lepotu.

Tokom zimskog perioda, kada vaša kosa postane suva i iskrzana, nanošenjem maske ćete brzo i efikasno povratiti mekoću i sjaj. Takođe, najbolje bi bilo da masku nanosite najmanje jednom nedeljno, kako bi vaša kosa uvek bila zdrava i sjajna.

Kao što svaki beauty zavisnik može da potvrdi, nanošenje maske za negu je poseban trenutak za sebe. To je ono me-time, ona slatka pauza za reset koje pruža momentalno bolji osećaj.

Da li ste znali da čista i negovana kosa povećava hormon sreće?

Upravo tako. Svi benefiti koje maska sa sobom nosi doprineće da imaš zdravu, samim tim i lepšu kosu, što je jednako lepši izgled, a samim tim i bolje raspoloženje.

Maske za kosu su kozmetički proizvodi koji su formulisani tako da duboko hidriraju kosu nakon upotrebe šampona.

Pruzaju sjaj i vitalnost,obnavljaju oštećenu kosu,intezivno je hidriraju, vraćaju sjaj i mekoću i daju kosi volumen i punoću.