POTPUNO NOVO NA NAŠEM TRŽIŠTU

REMELIM - GrayControl

Losion za prirodno potamnjivanje sedih vlasi
Autor: Limes Marketing Sistem
24.12.2023. 00:00

Boju kose stvaraju sitne pigmentne ćelije unutar folikula dlake koje se nazivaju melanociti. Kako starimo, njihova aktivnost se smanjuje sve dok pigment (melanin) ne prestane da se formira. Nove dlake rastu bez pigmenta, odnosno „postaju“ sede.

Sede vlasi mogu se pojaviti u različitom životnom dobu. Uzroci pojave sedih mogu biti: genetika, autoimune bolesti, zagadjenost okoline, stres, izloženost duvanskom dimu, promene hormona, godine...

Svakako se pojava sedih najpre povezuje sa starenjem te u trci da što duže ostanemo mladi pribegavamo upotrebi štetnih sredstava za bojenje kose.

Limes Vam nudi prirodno rešenje.

REMELIM GrayControl losion sadrži inovativnu, “pametnu” komponentu koja deluje na koren dlake, unutar melanocita. Ova bioaktivna komponenta podstiče i povećava proizvodnju pigmenta melanina i smanjuje oštećenja na melanocitima koja su nastala usled oksidativnog stresa i na ovaj način stimuliše oporavak prirodne pigmentacije kose.

Klinička ispitivanja ove komponente pokazala su da se, redovnom upotrebom, za 4 meseca sede mogu redukovati do 56%.

Losion u svom sastavu ima visoke koncentracije prirodnih ekstrakata crnog čaja, žalfije, koprive, ruzmarina i nevena koji hrane kosu i pomažu u regeneraciji i jačanju korena kose dodatno stimulišući proizvodnju melanina.