SERUM ZA LICE


Zdravo
Prirodno
Ekološki

Cena:

3893,00 RSD
Izabrani diskont - Pirot, Srbija

Prirodan serum za lice sa ekstraktom jerihonske ruže. Pogodan za negu svih tipova kože. Pruža koži neophodnu hidrantaciju, ima antiupalno dejstvo i dejstvo protiv starenja kože.


Količina:


SERUM ZA LICE ROSA DE JERICO 20ml

Sa hijaluronom, ekstraktom jerihonske ruže i provitaminom B5

Rosa de Jerico hidrirajući serum ne sadrži masne komponente te je pogodan za negu svih tipova kože.

Serum je na bazi potpuno prirodnih sirovina, bez dodatih mirisa te se može koristiti svakodnevno. Mogu ga koristiti osobe različitih starosnih dobi. Podjednako je efikasna za negu kože lica kod oba pola.

O aktivnim komponentama...

U svojoj osnovi sadrži citrusnu vodu (Ekstrakt grejpfruta). To je 100% biološki aktivna, nejestiva voda iz organskog voća. Bogata je bioflavanoidima, vitaminom A, kalcijumom, gvožđem i kalijumom i zbog toga ima detoksikaciona i antioksidativna svojstva. Povećava nivo energije u ćelijama i na taj način se bori protiv starenja kože izazvanog stresom. Obogaćen je oligoelementima i ne sadrži alergene. Idealan je za toniranje kože, detoksikaciju i masnu kožu.

Ekstrakt jerihonske ruže – Jerihonska ili pustinjska ruža je neobična biljka koja može da preživi bez vode i do 50 godina kada se potpuno osuši i zatvori. Kada se zalije, dešava se magija-jerihonska ruža se otvori, poprima zelenu boju i postaje ponovo sveža. Raste u pustinjskim područjima u dolini Mrtvog mora na Bliskom istoku.

Ova fascinantna biljka iz pustinja Bliskog istoka i Afrike preživljava najteže suše, a zatim, koristeći kišu u proleće, ponovno oživljava, oslobađajući nove semenke za klijanje.

• Nakon kišne sezone, biljka se osuši, uvijajući grane u čvrstu kuglu kako bi zaštitila uspavane semenke od ekstremnih klimatskih uslova.

• Zahvaljujući svojim hidroskopskim svojstvima, biljka, kada ponovno bude natopljena tokom sledeće kišne sezone, odmah otpušta uvijene grane i oslobađa dragocene semenke, nošene vetrom.

• Raspršene semenke klijaju u roku nekoliko sati i rađaju novu biljku.

Hijaluronska kiselina je u stanju da hidrira vašu kožu, dok ekstrakt ruže jerihona ne samo da može da privuče vlagu vašoj koži, već može i da zapečati vlagu i spreči gubitak vlage iz kože.

Ovaj sastojak za negu kože je još uvek nov i ima još mnogo toga za istražiti. Do sada je istraživanjima potvrđeno da ekstrakt jerihonske ruže utiče na hidrantaciju kože, ima antiupalno dejstvo i dejstvo protiv starenja kože.

Kao što je gore pomenuto, Jerihonska ruža je vrhunski sastojak koji održava vlažnost vaše kože. Jerihonska ruža je u stanju da smanji transepidermalni gubitak vode sa kože (količina vode u vašoj koži koja isparava sa površine kože). Da biste izbegli transepidermalni gubitak vode, kožu morate vlažiti odgovarajućim hidratantnim proizvodom kako biste zarobili vlagu u vašoj koži.

Jerihonska ruža je moćan sastojak za ublažavanje upale na koži. Sadrži flavonoide koji su moćni u borbi protiv upale. Upalu kože mogu izazvati akne, opekotine od sunca, rozacea, psorijaza, ekcem i još mnogo toga. Vaša koža može osetiti svrab, crvenilo i perutanje.

Jerihonska ruža sadrži antioksidanse koji mogu imati efekat protiv starenja kože. Naše telo svakodnevno proizvodi slobodne radikale (štetne materije), pod uticajem UV zraka i drugih nepovoljnih uslova iz okoline. Slobodni radikali mogu ubrzati znakove starenja i učiniti da koža izgleda umorno. Antioksidansi, koje sadrži ovaj ekstrakt, štite kožu od slobodnih radikala te ona dobija zdrav i blistav izgled.

Hijaluronska kiselina ima sposobnost da za sebe veže veliku količinu vode i se prirodno stvara u organizmu kako bi naša koža bila meka i gipka. Od 25 godine, proizvodnja hijalurona počinje znatno da se smanjuje. Ukoliko smo često izloženi stresu, proizvodnja hijalurona se dodatno usporava, te se koža teže regeneriše. Zato je važno da se hijaluron nadoknadi spoljašnjom upotrebom. Limes hidrirajući serum sadrži preko 30 % hijaluronskog gela i predstavlja blago, prirodno rešenje da se izgubljeni hijaluron nadoknadi.

Provitamin B5 (ili pantenol) je alkoholni derivat pantotenske kiseline (vitamina B). U ovom obliku je vitamin stabilan i lako se apsorbuje, kada prodre u kožu brzo se pretvara u vitamin B5. Provitamin B5 ima veliku moć hidratacije i u stanju je da privuče i zadrži vlagu u koži. Koža redovno negovana ovim vitaminom je sveža, meka, glatka i elastična.

Namena: Serum za lice na bazi 100% biološki aktivne citrusne vode sa hijaluronom i ekstraktom jerihonske ruže. Dubinski hidrira i neguje kožu lica. Za sve tipove kože.

Upotreba: Koristeći pipetu nanesite nekoliko kapi seruma na čistu i suvu kožu lica i vrata. Umasirajte serum nežno i ravnomerno dok ga koža ne upije. Pogodno za nanošenje ujutro i / ili uveče.

 

 

Sastav/Ingredients: Citrus Grandis Fruit Extract, Aqua, Sodium Hyaluronate, Diglycerin, Panthenol, Glycerin Betaine, Anastatica hierochuntica extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.