ROLL ON MUŠKI


Zdravo
Prirodno
Ekološki

Cena:

1139,00 RSD
Izabrani diskont - Pirot, Srbija

Naturafresh MEN deo roll-on prirodna zaštita od neprijatnih mirisa tokom znojenja na bazi minerala magnezijuma.


Količina:


NATURA FRESH DEO ROLL-ON 65ml

0% alkohola, 0% aluminiuma, 0% parabena

sa surfaktantom na bazi suncokretovog šećera i minerala magnezijuma 

Natural active ingredients

Potpuno nova formula Natura Fresh deo roll-on na bazi minerala magnezijuma u osvežavajućim mirisnim notama za dame i muškarce pruža pouzdanu zaštitu od neprijatnih mirisa koji izazivaju bakterije tokom znojenja pri čemu se znojne žlezde ne blokiraju i ne zamaraju. Ne sadrži aluminijum, parabene i alkohol.

Natura Fresh teenage deo roll-on za tinejdžere formulisan je takođe na bazi minerala magnezijuma i na prirodan način štiti od neprijatnih mirisa izazvanih znojenjem, a blagi miris bez alergena ostavlja kožu mirisnom i svežom. Ne sadrži boje, aluminijum, parabene i alkohol.

O aktivnim komponentama...

Aktivna komponenta bazirana na mineralu magnezijuma sprečava razvoj neprijatnih mirisa kontrolišući rast gram pozitivnih bakterija. Ima posebnu kristalnu strukturu koja u sebi zadržava određenu količinu znoja i sebuma tako što nakon nanošenja ostavlja zaštitni film na koži koji je štiti, neguje i ostavlja je suvom.

Zahvaljujući blagom surfaktantu na bazi suncokretovog ulja i šećera Natura Fresh ima kremastu strukturu koja omogućava lakše nanošenje, dubinski neguje kožu ostavljajući je svilenkastom i mekom.

Namena: Zaštita od neprijatnih mirisa izazvanih znojenjem

Način primene: Dezodorans naneti na čistu i suvu kožu pazuha. Obzirom da su na bazi prirodnih sirovina, Natura Fresh roll-one možete korisiti 2-3 puta dnevno.

Sastav/Ingredients: Aqua,Magnesium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Sunfloweroyl Methylglucamide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin,Parfum, Xanthan Gum, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Linalool, Limonene, Benzyl salicylate.