NOKTALIN


Zdravo
Prirodno
Ekološki

Cena:

965,00 RSD
Izabrani diskont - Pirot, Srbija

Noktalin sa ekstraktom nevena i vitaminom E za regeneraciju oštećenih, mekih i krtih noktiju sklonih pucanju i listanju.


Količina:


KREMA ZA NOKTE, ZANOKTICE I RUKE 60ml

sa ekstraktom nevena

 

Za regeneraciju oštećenih, krtih, i mekih noktiju, sklonih pucanju i listanju i negu zanoktica, ruku . Brzo se upija u kožu i koren nokta. Nakon korišćenja, nokti rastu bez pucanja, zdravi, glatki i elastični. Hrani, neguje i regeneriše.Pruža zaštitu od nepovoljnih spoljašnjih uticaja.

Korišćenjem kreme nokti postaju jači, elastičniji, smanjuje se lomljenje. Štiti zanoktice od otvrdnjavanja i oštećenja.

Nokti dobijaju čvrstinu, zdrav, lep i negovan izgled, zanoktice postaju mekše.

O aktivnim komponentama...

Oktildodekanol je multifunkcionalna uljna komponenta sa dobrom sposobnošću prodiranja u dublje slojeve kože pri čemu sa sobom “nosi” materije važne za ishranu i regeneraciju noktiju, zanoktica i kože ruku.

Ekstrakt nevena - Obnavlja površinski sloj kože epiderm, i na taj naćin ubrzava zaceljivanje kožnih promena. Hrani i neguje kožu i omekšava zanoktice.

D pantenol - Glavni gradivni element kože i noktiju je keratin. Dokazano je da D – pantenol radi u simbiozi sa keratinom pri čemu ima sposobnost da prodre kroz nokatnu ploču kako bi noktima pružio vlagu, omekšavanje i zaštitu, što je idealno za suve, oštećene i krhke nokte.

Vitamin E jača nokte i omekšava kožu oko njih.

Namena: Za negu noktiju, zanoktica i ruku.

Način primne: Malu količinu kreme naneti na svakinokat i utrljavati dok nokat ne upije. Preporučuje se svakodnevna upotreba, minimum dva puta dnevno.

Sastav/Ingredients: Aqua, Sorbitol, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Stearic Acid, Oktyldodecanol, Paraffinum Liquidum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Triethanolamine, Calendula Officinalis Extract, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Linalool, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citronellol, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Hexylcinnamaldehyd, Benzyl benzoate.