DNEVNA KREMA


Zdravo
Prirodno
Ekološki

Cena:

2171,00 RSD
Izabrani diskont - Pirot, Srbija

Dnevna krema – Srebrna voda u kombinaciji sa ekstraktom nevena u laganoj kremastoj formuli za negu kože.


Količina:


DNEVNA KREMA 100ml
sa nevenom i srebrnom vodom

Srebrna voda u kombinaciji sa ekstraktom nevena u laganoj kremastoj formuli blagotvorno deluje na Vašu kožu koja postaje sveža, negovana i zdrava.

Masne materije iz uljane faze i ekstrakt nevena stvaraju komplekse koji na kožu ostavljaju nevidljivi film koji štiti kožu i čini je izuzetno mekom, dok vodene supstance sa aktivnim principima prodiru u dublje slojeve kože, hrane je i pospešuju obnavljanje ćelija.

O aktivnim komponentama...

Srebro je u kremu ugrađeno u obliku najsitnijih čestica reda veličine oko 0,001 mikrona koje plivaju u vodi gradeći koloidno srebro koje ima izuzetno dezinfekciono i blagotvorno dejstvo na kožu. Koloidno srebro pomaže koži da se popravi i regeneriše, jača zaštitnu barijeru kože i moćan je antioksidans.

Ekstrakt nevena – Blagotvorno dejstvo nevena na kožu je višestruko. Između ostalog, ekstrakt nevena revitalizuje kožu, vraća joj prirodnu vlažnost i sprečava perutanje.

Namena: Za negu kože lica i celog tela.

Način primene: Kremu naneti ujutru i uveče na čistu kožu i masirati kružnim pokretima dok se ne upije.

Sastav/Ingredients: AQUA,COLLOIDAL SILVER, CETEARYL ALCOHOL,SODIUM CETEARYL SULFATE, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, CETYL PALMITATE, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PARFUM, ALLANTOIN, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, AMYL CINNAMAL, HYDOXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, CI 19140/E102.