MLEKO ZA NEGU TELA ALOE VERA


Zdravo
Prirodno
Ekološki

Cena:

2074,00 RSD
Izabrani diskont - Pirot, Srbija

Mleko za telo sa Aloe Verom, uljem jojobe i vitaminom E hidrira kožu čineći je mekom, glatkom i elastičnom.


Količina:


MLEKO ZA TELO ALOE VERA 200ml

sa aloe verom i uljem jojobe

 

Formulacija za viši nivo hidratacije u dubljim slojevima kože.Sadrži visoko kvalitetne sastojke koji hrane i hidriraju kožu i održavaju balans vlažnosti čineći je mekom, glatkom i elastičnom.

O aktivnim komponentama....

Aloe VeraOsnovna funkcija Aloe vere jeste da pomaže koži da ostane hidrirana, ali to nije njena jedina uloga. Biljka aloe vere sadrži više od 20 minerala. Neki od njih neophodni su koži kako bi zadržala elastičnost i ojačala zaštitnu barijeru. Aloe vera sadrži u sebi veliku količinu cinka koji pospešuje zarastanje rana i podstiče stvaranje kolagena. Kalcijum, kalijum i gvožđe koje aloe vera sadrži dobri su za celokupan imuni sistem kože. Samo koža sa jakim imunitetom odoleće štetnim uticajima iz spoljašnje sredine kojima smo u današnje vreme sve više izloženi.

Ulje jojobe predstavlja pravi dar iz prirode za negu lica i tela, a za to treba zahvaliti hranjivim sastojcima koji su sadržani u ovom ulju, a koji su ujedno neophodni koži. Tajna ulja jojobe leži u njegovom sastavu, koji je bogat vitaminom E, kompleksom B vitamina, cinkom, jodom, bakrom, hromom, masnim kiselinama i selenom. Koža ga sjajno prihvata jer ima sličnost sa prirodnim sebumom koji koža sama luči. Ulje jojobe odlično je za negu svih tipova kože, a posebno za suvu kožu.

Vitamin E ima izraženo antioksidativno svojstvo. Šta to tačno znaći? Znači da vitamin E ima moć da neutralizuje slobodne radikale (štetne materije) koji se stvaraju kao normalna posledica starenja, upotrebe cigareta, prekomernog izlaganja suncu ili zagađenog vazduha, a koji oštećuju kožu i uništavaju kolagen, te smanjuju njenu elastičnost. Kako bi naši potrošači, upotrebom našeg mleka za telo, dobili sve što je potrebno njihovoj koži bilo je važno povećati i količinu vitamina E.

Namena: Za negu tela. Namenjeno svim tipovima kože, posebno za suvu i normalnu kožu.

Način primene: Malu količinu mleka za telo naneti na čistu i suvu kožu. Utrljati kružnim pokretima i pustiti da koža upije.

Sastav/Ingredients: Aqua, Simmondsia Chinensis Oil, Octyldodecanol, Isopropyl Myristate, Glycerin, Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, Aloe Vera Leaf Juice, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin Sodium Cocoyl Glutamate, Polyacrylic acid, Parfum, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate.