Mleko za telo
Nežna i glatka koža tokom cele godine
Autor: Limes Marketing Sistem
05.06.2024. 00:00
Dostupni jezici: srpski

Mleko za telo jedan je od najvažnijih koraka kada je u pitanju nega i hidratacija kože, zato je vrlo važno na koje prozvode se oslanjamo. Kada biste ovo pitanje postavili dermatolozima, preporuka bi bila da se koža što više sačuva od štetnih sastojaka koji samo mogu pogoršati njeno stanje a da se nega poveri ekstraktima koji dolaze direktno iz prirode.

Lepa i glatka koža tokom cele godine definitivno je san svake žene i neće se desiti preko noći. Mleko za telo je možda poslednji korak u skin care rutini ali, slobodno možemo reći, i najbitniji, jer ukoliko ga preskačemo, nega ne samo da neće biti kompletna već će izostati i željeni rezultati. 

Faktori koji su nam uveliko poznati, a utiču na lepotu kože su, na prvom mestu, kupka koja mora da odgovara potrebama naše kože kao i sama temperatura vode gde se preporučuje tuširanje mlakom vodom koja ne dovodi do iritacije, crvenila i dehidratacije kože. Nakon opuštajuće tople kupke na scenu stupa mleko za telo koje će poboljšati stanje kože dubinskom hidratacijom i pružiti osećaj mekoće i svežine.

Kada nam je mleko za telo potrebnije, leti ili zimi?

Tokom cele godine, jedini je ispravan odgovor. Ono što je najbolje, kada jednom pronađemo sastojke koji nam odgovaraju možemo se poigrati i slobodno ih kombinovati prema svojim potrebama.

U zimskom periodu koža zahteva specifičnu negu te nam hranljivi sastojci iz prirode omogućavaju da suva koža postane baršunasta i meka kao i da sprečimo perutanje koje nastaje usled niskih temperatura kojima je koža izložena. Suva, ispucala koža kojoj nismo pružili adekvatnu negu nakon tuširanja dovodi do iritacije i pojave ekcema i tada saniranje oštećenja koje smo prouzrokovali zahteva drugačiji pristup u nezi kože.

Kakva je onda situacija tokom leta? Čak i kada su temperature dosta prijatnije, kompletna nega kože ne sme da izostane. Toplijim danima možemo prilagoditi mleko za telo čija formulacija sadrži prirodne ekstrakte poput nevena ili aloe vere, pružajući joj svežinu i osećaj lakoće tokom celog dana. Kako zimi, tako i leti, nakon tuširanja koži je potrebna hidratacija te je mleko za telo savršeno rešenje koje joj obezbeđuje dugotrajnu vlažnost. 

Svakodnevna nega mlekom za telo biće pravo uživanje za sva čula čim pronađete proizvode koji zadovoljavaju potrebe Vaše kože. Iz naše ponude izdvajamo dva osvežavajuća, idealna za sve tipove kože, mleka za telo, dobijena kombinacijom najkvalitetnijih prirodnih sastojaka.

Lagana formulacija koju koža brzo apsorbuje i ne ostavlja tragove na odeći, pruža koži neophodnu mekoću i elastičnost čuvajući pritom njen mladalački izgled.

Potražite svoj omiljeni proizvod u online shopu limespi.rs i pridružite se timu zadovoljnih korisnika širom regiona.