Kolekcija Rosa
Kozmetika za celu porodicu
Autor: Limes Marketing Sistem
23.02.2024. 00:00
Dostupni jezici: srpski

 

Kako ste Vi zamislili savršen poklon ispod jelke? Mi baš ovako!

Novogodišnja euforija i dalje traje kao i darivanje poklonima koje smo sa puno ljubavi pripremili za naše najdraže. Decu je lako obradovati igračkama i slatkišima a šta je sa odraslima?

Bilo da ste u potrazi za poklonom za mamu, drugaricu ili jaču polovinu, kozmetika je uvek pravi izbor. Još ako njeni sastojci dolaze pravo iz prirode, garantujemo da neće ostati ravnodušni. Iz prirode smo dobili najfinije ekstrakte i usadili ih u proizvode koji prijaju svakom članu porodice, ne poznajući pol ni godine.

 

Da li ste znali da sami ubiramo biljke sa naše plantaže?

 

Kada govorimo o poklonu, na tržištu se danas može pronaći veliki izbor kozmetike koju možemo nameniti najdražima i izmamiti im osmeh na lice. Međutim, da li znamo šta se sve krije iza šarene nalepnice na pakovanju i da li će odgovarati različitom tipu kože? Odgovor je lak, ne znamo. Zato je najsigurnije da im poklonimo proizvode iz samog srca prirode, bezbedne, kako za našu kožu tako i za životnu sredinu.

Ukoliko nemate originalnu i praktičnu ideju za poklon, mi Vam donosimo predlog seta kao lični poklon za osobu koju volite.

 

Svaki član porodice ima određeni tip kože i svakom od njih može i ne mora odgovarati jedan tip kozmetike. Limes porodična krema pravi je dragulj među kremama, obogaćena jedinstvenom kombinacijom ekstrakata nevena i bosiljka, blagotvorno deluje i štiti kožu lica i tela.

Magija prirodnih sastojaka stvorila je kremu koja odgovara svim tipovima kože, uzrastu, godinama i potrebama kože. Ne samo da pruža širok spektar primene za potrebe cele porodice već se može koristiti u kombinaciji sa bilo kojom vrstom kozmetike na koju je Vaša koža navikla.

Iskustva zadovoljnih korisnika pokazala su i potvrdila činjenicu da je moć prirode naš najbolji saveznik u borbi za meku, negovanu i hidriranu kožu. Upravo iz tog razloga porodična krema je odličan poklon kojim ćete obradovati svoju i kožu svojih najbližih.

Ono što će sigurno obradovati onog kome poklonite set je prijatelj cele porodice, Antibakterijski tečni sapun. Snažna formulacija obogaćena ekstraktima bosiljka i aktivnih komponenti deluju na širok spektar bakterija, štiti i neguje.

 

Kombinacijom porodične kreme i ABS sapuna dobijate vrhunski melem.

 

Upalni procesi, blage površinske rane i ujedi koji mogu izazvati crvenilo i druge nelagodnosti na koži mogu se ublažiti i potpuno nestati uz samo nekoliko tretmana. Ukoliko dođe do ove situacije, isperite problematično mesto Antibakterijskim sapunom a zatim nanesite sloj porodične kreme kako bi se započeo proces obnove kože.